Marianne Valentijn


Hallo, ik ben Marianne Valentijn. Met veel enthousiasme werk ik vanaf 1976 in het basisonderwijs. Ik werk nu parttime, o.a. met kinderen met leerproblemen. Elke dag zie ik met de kinderen nieuwe uitdagingen en ik vind het een voorrecht om met kinderen te werken!

Dit schooljaar zal mijn laatste jaar met een vaste benoeming in het onderwijs zijn. Na 44 jaar vind ik het wel genoeg. Ik wil o.a. graag meer tijd aan de readingen en fluisteringen geven.

Ik ben ruim 40 jaar getrouwd en woon al net zo lang in Ter Aar. We hebben twee leuke kinderen, een schoondochter en schoonzoon en twee kleinkinderen!
Deze twee leuke kinderen waren beiden op een verschillende manier hooggevoelig. Om mijn kinderen goed te kunnen begeleiden, ben ik me gaan gaan verdiepen in nieuwe tijdskinderen/hoog-sensitieve kinderen en herkende veel overeenkomsten uit mijn eigen jeugd. Mijn eigen waarnemingen kwamen weer terug, en vanaf deze tijd ging mijn intuïtieve ontwikkeling snel.

Ik ontdekte, dat ik dezelfde energieën als mijn dochter kon waarnemen. Dit was voor mij een grote bevestiging, om mij hier verder in te ontwikkelen. Ik ben toen een opleiding tot healer en reader gaan volgen.Heerlijk was het dat ik mijn dochter kon helpen te beschermen tegen negatieve energieën van 'buitenaf'. We ontwikkelde samen technieken die haar hielpen. Deze ommekeer was heerlijk, ze was zo dankbaar! "Mama, hier moet je andere kinderen mee gaan helpen!", zei ze vaak! Dit volgde later!

Inmiddels geef ik al 21 jaar readingen en healingen aan volwassenen. Zo nu en dan kwamen er ook nieuwetijds-kinderen op mijn pad, zij waren vaak verward en angstig en voelden zich onbegrepen. Deze kinderen staan vaak erg open voor invloeden van buitenaf, ze nemen te veel prikkels tot zich, dit maakt hen erg onrustig.

Het fluisteren samen met Sonja voegt weer extra dimensies toe. Fluisteringen is alweer het 8e jaar ingegaan! Het samenwerken en het delen van de ervaringen geeft een diepe verbinding met elkaar, die me heel dierbaar is. Ik vind het bijzonder dat ik nu ouders en kinderen met vragen en problemen, kan en mag helpen!

“Je mag zijn wie je bent!"