Reading

Dit is een individuele sessie is voor volwassenen. Een reading is eigenlijk best wel spannend! Wat zal er ‘gelezen’ worden in mijn aura, wat vertelt mijn ‘ik’? Kan ze alles zien? Nee hoor, datgene wat je niet wilt laten zien, dat wordt vanzelf afgeschermd en komt niet naar voren. Het mooie van een reading is dat je inzicht krijgt over datgene wat je bezig houdt. Loop je met een vraag rond over je werk, relatie, kinderen of je gezondheid , dan kan een reading erg verhelderend zijn. Er komen ook boodschappen door van gidsen, engelen en van overleden mensen, als je hier open voor staat. Het is een aangename manier om nader kennis te maken met jouw onderbewustzijn. We kunnen ook een reading doen aan de hand van foto's en sierraden.

Healing

Na de reading volgt dan een healing. Deze brengt je energie weer in balans. We zien of voelen waar je pijn hebt of waar een blokkade is. Een healing voelt aan als een ontspannende massage zonder aanraking.

Met onze handen geven we energie door, waardoor het zelf genezend vermogen van je lichaam weer zo goed mogelijk kan werken. Onze helende handen verzachten de pijn en laten de energie goed doorstromen. Het kan verlichting geven op zowel lichamelijk als geestelijk niveau. Het geeft een diepe ontspanning en stilte in je hoofd.

Reading voor ouders na een fluistering

Vaak zijn ouders onzeker over de opvoeding van hun kinderen. Het opvoeden is vaak niet eenvoudig, vooral als je zelf niet lekker in je vel zit. Er kunnen nog onverwerkte problemen zijn, waardoor ouders zelf vastlopen. Het kan zijn dat je jouw problemen spiegelt aan je kind en dat je kind hierdoor gedragsproblemen heeft. Het kan erg verhelderend zijn om met een reading te kijken, waar de problemen of onzekerheden vandaan komen en wat er nodig is, om tot een ander aanpak te komen. Dit gebeurt voornamelijk tijdens een reading en healing. Vaak is één sessie voldoende.


Het is belangrijk te weten, dat we de informatie uit een reading voor ons houden en ook niet met elkaar delen. Soms kan het handig zijn om bepaalde informatie te delen, maar dat doen we niet zonder toestemming.

Deze aandacht voor jezelf is een cadeau waar je nog lang van na geniet!

Zowel Sonja als Marianne geven deze readingen.


Quantum Touch

Sonja geeft behandelingen met Quantum Touch aan volwassenen en dieren. Zij maakt gebruik van haar handen en onze energie banen. Ons lichaam heeft namelijk een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen en Quantum Touch biedt hulp om dit proces te activeren. Mensen met fysieke en emotionele klachten kunnen worden geholpen door Quantum Touch. U kunt hierbij denken aan; infecties, leverproblemen, darmklachten, pijn aan botten en wervels etc. Bij dieren voel ik de pijn of blokkade en kan met Quantum Touch verlichting en verbetering geven. Tijdens de Quantum Touch geef ik ook spontane waarnemingen door over het dier of de baas/bazin. Bij behandeling van uw huisdier kom ik eventueel bij de mensen thuis.