Huisreiniging

Het reinigen van huizen!

Tja, is dit nu echt nodig?? Voor veel mensen gaat dit misschien wat ver. En het lijkt voor velen echt acabadabra en dat begrijpen we best. Toch zijn er veel mensen en kinderen die ’s nachts slecht slapen omdat het ‘druk’ is in huis. Ook geven velen aan (ook volwassenen) dat ze liever niet in een bepaalde kamer komen en vooral kinderen durven vaak niet alleen naar boven. In sommige huizen zijn energieën van anderen en soms zijn mensen hier gevoelig voor en merken dit op. We zien dat zelfs baby’s dit opmerken en hierdoor bang zijn, veel schrikken, huilen en vaak slecht slapen.

Soms zijn er hele oude energieën, bijvoorbeeld van mensen die al lang zijn overleden. Die beseffen vaak niet dat er andere mensen in hun huis wonen of dat er op de plek inmiddels een heel ander huis staat. Ja, ja, horen we je nu denken, dat kunnen jullie mooi vertellen, maar dat is toch niet te controleren. Nou…….. we hebben al een aantal keer meegemaakt dat we, in voor ons onbekende huizen, de vorige (overleden)bewoners van het huis konden beschrijven en dat dit klopte. Vaak hebben ze rake boodschappen door te geven. Én de mensen met een ‘gereinigd’ huis, merken daarna het verschil.

We jagen de energieën niet het huis uit, maar gaan met ze ‘in gesprek’. We kijken wat er nodig is om de energieën te laten ‘vertrekken’ en vervolgens verlaten de energieën het huis. Vaak zijn er ook overleden familieleden (tijdelijk) in huis, we kijken of er genoeg afstand is zodat niemand dit als hinderlijk ervaart.

Door alle ruimtes van het huis één voor één te onderzoeken en te reinigen, voelt het huis daarna vaak prettiger aan. Het is een beetje afhankelijk van de grootte van het huis, maar we zijn ongeveer twee uur intensief bezig (inclusief het bespreken).

Vaak voelen mensen zich daarna weer ‘thuis’ in hun eigen huis en vooral kinderen merken heel goed dat het huis weer ‘leeg’ is. We zijn vaak 2 uur aanwezig inclusief het nabespreken van de reiniging.