Sonja Möllers


Hallo, ik ben Sonja Möllers. Ik ben ruim vijfentwintig jaar getrouwd en heb samen met mijn man drie kinderen. Twee jongens en één meisje. Vanaf 2001 werk ik met veel plezier in het basis- en speciaal onderwijs. Daarnaast werk ik in mijn eigen praktijk met coaching, therapie, en readingen.

Toen mijn dochter nog geen anderhalf was vertelde zij ons dat er allerlei witte mannetjes door haar kamer liepen. Dit fenomeen herkende ik vanuit mijn eigen ervaring op die leeftijd. In mijn tijd ruste er een taboe op ‘dingen zien’. Maar tegenwoordig gelukkig niet meer. Door mijn eigen ervaringen kon ik mijn dochter helpen en vooral begrijpen. Na jaren mijn ‘gave’ te hebben onderdrukt durfde ik er eindelijk voor uit te komen en kan ik het inzetten om anderen te helpen. Ik ben me meer gaan verdiepen in deze materie en heb vele opleidingen gevolgd: Quantum Touch, therapeut voor hooggevoelige kinderen, poly-energetiche therapeutschap en een opleiding aan de academie van Naarden. Hier viel ik van de ene verbazing in de andere. Mijn intuïtie had het bij het rechte eind. Mijn capactieten liggen op een breed terrein. Tijdens Quantum Touch maak ik ook gebruik van het magnetiseren, dat is een bijzondere en vooral effectieve combinatie. Ik ben me er van bewust dat ik een bijzondere gave heb, waarmee ik anderen wil en kan helpen!!

Toen ik Marianne ontmoette was er meteen herkenning. Dit groeide uit tot een vriendschap en samenwerking tot onze praktijk 'Fluisteringen'. Het belangrijkste uitgangspunt is om kinderen hun stem te laten horen aan anderen!