Over ons

 

Wij zijn Marianne Valentijn en Sonja Möllers. Sonja werkt een aantal dagen in het basisonderwijs. Marianne is met pre pensioen, na ruim 40 jaar in het basisonderwijs gewerkt te hebben. 

Daarnaast werken wij als kinderfluisteraars in onze praktijk "Fluisteringen". We kunnen beiden telepathisch communiceren met volwassenen en kinderen. Al snel na onze eerste kennismaking kwamen we tot de ontdekking, dat we veel dezelfde waarnemingen hebben, elkaar kunnen aanvullen en dat we prettig konden samenwerken.

We bemerkten dat de nood bij veel ouders en kinderen hoog is. Tijdens onze waarnemingen krijgen we informatie en adviezen door, die kinderen en ouders kunnen helpen.

Het mooie van het samen 'fluisteren’ is de bevestiging, van hetgeen we waarnemen. Het voegt informatie aan elkaars waarneming toe, zodat het een compleet 'plaatje' wordt. Zo is ‘Fluisteringen’ ontstaan.

Privacyverklaring

U kunt erop vertrouwen dat uw persoonsgegevens bij ons in goede handen zijn. We vinden het belangrijk dat het duidelijk is hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

  • We bewaren na een fluistering uw mailadres alleen voor het versturen van onze nieuwsbrieven. De adressen worden niet aan derden doorgegeven. De nieuwsbrief komt ca. 3 x per jaar uit. In onze nieuwsbrieven vertellen meestal nieuwtjes over het fluisteren, de coaching, familieopstellingen en workshops.

  • Als u geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen dan kunt u dit per mail aangeven en dan halen we uw mailadres uit ons bestand.

  • De foto's worden na een fluistering altijd verwijderd.

  • De verslagen bewaren we digitaal, dit om ze te kunnen na lezen bij een vervolgafspraak. Ze worden niet aan derden doorgegeven (bijvoorbeeld aan een instantie zoals school of jeugdzorg), zonder uw toestemming.

  • We plaatsen een alleen met uw toestemming een review in het gastenboek op onze site. Hierbij wordt vaak de alleen de voornaam geplaatst, maar het mag ook anoniem als u dat wenst.