Marianne Valentijn

Hallo, ik ben Marianne Valentijn. Sinds kort ben ik samen met mijn man verhuisd naar Nieuwkoop. Daar hebben we een mooi plekje gevonden! 

Met veel enthousiasme werkte ik vanaf 1976 tot en met 2020 in het basisonderwijs. Elke dag zag ik met de kinderen nieuwe uitdagingen en ik vond het een voorrecht om met kinderen te werken!

Na 44 jaar vond ik het wel genoeg. Ik geef nu mijn tijd en energie met veel plezier aan de readingen en fluisteringen. En ik heb nog meer tijd om van onze kleinkinderen te genieten.

Ik ben ruim 40 jaar getrouwd. We hebben twee leuke kinderen, een schoondochter en schoonzoon en drie kleinkinderen! Deze twee leuke kinderen waren beiden op een verschillende manier hooggevoelig. Om mijn kinderen goed te kunnen begeleiden, ben ik me gaan gaan verdiepen in nieuwe tijdskinderen/hoog-sensitieve kinderen en herkende veel overeenkomsten uit mijn eigen jeugd. Mijn eigen waarnemingen kwamen weer terug, en vanaf deze tijd ging mijn intuïtieve ontwikkeling snel.

Ik ontdekte, dat ik dezelfde energieën als mijn dochter kon waarnemen. Dit was voor mij een grote bevestiging, om mij hier verder in te ontwikkelen. Ik ben toen een opleiding tot healer en reader gaan volgen.Heerlijk was het dat ik mijn dochter kon helpen te beschermen tegen negatieve energieën van 'buitenaf'. We ontwikkelde samen technieken die haar hielpen. Deze ommekeer was heerlijk, ze was zo dankbaar! "Mama, hier moet je andere kinderen mee gaan helpen!", zei ze vaak! Dit volgde later!

Inmiddels geef ik al 23 jaar readingen en healingen aan volwassenen. Zo nu en dan kwamen er ook nieuwetijds-kinderen op mijn pad, zij waren vaak verward en angstig en voelden zich onbegrepen. Deze kinderen staan vaak erg open voor invloeden van buitenaf, ze nemen te veel prikkels tot zich, dit maakt hen erg onrustig.

Het fluisteren samen met Sonja voegt weer extra dimensies toe. Fluisteringen is alweer het 13e jaar ingegaan! Het samenwerken en het delen van de ervaringen geeft een diepe verbinding met elkaar, die me heel dierbaar is. Ik vind het bijzonder dat ik nu ouders en kinderen met vragen en problemen, kan en mag helpen!

“Je mag zijn wie je bent!"