Gastenboek

Het gastenboek beheren we zelf, vanwege de vele spam die het oude gastenboek vervuilde. Wilt u aub uw stukje naar ons mailen op info@fluisteringen.nl, dan plaatsen wij het in het gastenboek.

Patricia

Wat een super bijzondere avond en bedankt voor jullie hulp. Hoe mooi als je kunt lezen wat er in hun koppies omgaat en hoe wij daar nog beter op in kunnen gaan en uitleg aan kunnen geven.

Ik vind jullie echt een cadeautje voor elke ouder


Inmiddels is het speedfluisteren geweest! We vonden het erg leuk om direct contact met de ouders te hebben tijdens het fluisteren! Het was erg mooi om te doen. En we hebben inmiddels fijne reactie mogen ontvangen!

Hier staan een paar reacties:

Wow, Im speechless, dank jullie wel! Wat een bijzondere gave hebben jullie en wat een bijzonder kind heb ik. DANK

Wow, ik ben onder de indruk..

Bedankt voor de bijzondere fluistering. Ik herken mijn kindin heel veel dingen en het geeft me ook inzicht in bepaalde zaken. Heel erg bedankt voor dit zeer persoonlijke cadeau!

Wow! Bedankt voor deze waardevolle fluistering. Het blijft zo ongelooflijk bijzonder wat jullie kunnen.

Dank hiervoor. Jullie verwoorden mijn kind zo goed en geven mij handvaten nu zij ouder wordt. Heel fijn.

Cindy

Wij zijn blij met de keuze geweest om Tygo erbij te laten zijn. Tygo vond je een soort Victor Mids die gedachtes kon lezen😉


Nynke

Heel indrukwekkend en bijzonder wat jullie hebben gedaan. Vond het wel emotioneel om jou uit haar mond te horen praten, waar ze mee zat etc... Maar vinden het erg fijn dat we onze dochter nu wat beter begrijpen zodat we haar kunnen helpen. Bedankt voor alle tips! We zijn erg blij dat we dit hebben gedaan!

Isabella

Ik heb mijn dochter 2x laten fluisteren bij jullie en dat is me heel goed bevallen. Ik heb er toen veel aan gehad en zal zeker nog een keer op herhaling komen. Ik vond het gesprek heel prettig en duidelijk en ook toen ik daarna nog een vraag had per email kreeg ik goed en duidelijk antwoord. Ook het verslag vond ik heel goed, duidelijk en prettig!!


Ja, wij hebben heel veel aan jullie fluisteringen gehad. Datgene wat wij vermoedden of onbewust aanvoelde werd door de fluistering bevestigd. We hebben echt steun gehad (en nog steeds) aan jullie bevindingen en tips. De boosheid is weg bij onze zoon doordat wij via jullie weten waarom hij zo boos werd. - Sacha


Dankjewel Marianne en Sonja voor het heldere verslag. Veel herkenning en een paar mooie aanknopingspunten om mee verder te gaan.


Wij zijn nog steeds ontzettend blij met de fluistering van onze zoon.
Dagelijks gebruiken wij jullie tips nogmaals dank hiervoor. S.R.


Elly

De familie opstelling werkt.

Er gebeuren steeds kleine mooie dingen

vanuit een persoon waar ik het niet had verwacht.

Ik ben er erg blij mee.

Alle goeds voor jullie en dat er nog veel van deze mooie

familieopstellingen mogen ontstaan door jullie in 2015.

Liefs Elly


Renata

Hallo Marianne en Sonja,

Tot nu toe zie ik echt al vooruitgang bij Finn. Al twee nachten tot 7.30 geslapen. Buitengewoon voor 'm. Het is echt heel gek en elke ochtend weer een wonder. Wat fijn om zo de dag te beginnen. Wij gaan in ieder geval vol enthousiasme door met jullie tips.

Dank jullie wel. Renata en Jeroen


Luuk en zijn ouders

Ik wil nog even zeggen dat ik (en mijn man na het horen van mijn verhaal) het heel gaaf en bijzonder vond wat jullie gister hebben gedaan. Luuk heeft lekker geslapen en gaf aan dat het nu rustig was. Hij zei:"mama, bedankt dat je die mevrouwen hebt gebeld". Nogmaals bedankt voor jullie hulp.


Audrey

Wat was dit bijzonder!! (fluistering)
Ik (wij) zijn er echt van onder de indruk en gaan jullie tips zeker toepassen. Audrey


Kristel

"Wijze oudertraining" gevolgd bij Sonja.

Dat een positieve verandering in je gezin zo eenvoudig kan zijn, heeft mij verbaasd!

Door de uitleg van veel theorie (oa over hooggevoeligheid, ontwikkeling zelfvertrouwen/eigenwaarde en communicatie) met heldere voorbeelden (al dan niet ingebracht door cursisten) werd het mij duidelijk dat veel strijd binnen ons gezin kan worden voorkomen door beter naar elkaar te luisteren, ècht te luisteren.

Allerlei tips en trucks worden met een enorm enthousiasme gebracht door Sonja. Dat maakt deze cursus niet alleen heel leerzaam, maar ook leuk!

Het verschil in ons gezin is enorm, wat een rust!!

Een aanrader voor iedereen! Kristel


Mirjam

Wat ben ik onder de indruk van het verhaal zeg! Maar wat een herkenning tegelijkertijd! Ook mijn man heeft het doorgelezen en was onder de indruk.Dank je heel hartelijk voor de duidelijke handvatten die je me gegeven hebt. We gaan er direct mee aan de slag! Mirjam


Esther

In juni heb ik de workshop Intuïtieve ontwikkeling gedaan bij Marianne. Dit waren twee gezellige en leerzame dagen. De sfeer in de groep was erg prettig. De workshop heeft me een bevestiging gegeven (en daarmee
ook meer rust gecreëerd). Ik wil Marianne bedanken dat ze altijd de moeite neemt om mijn e-mailtjes te beantwoorden. Ook wil ik haar bedanken voor de 2 bijzondere dagen en de oefeningen die ze heeft mee
gegeven. In de toekomst hoop ik nog meer workshops/bijeenkomsten te mogen mee maken. Esther


Chantal

In mei heb ik de workshop Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd, wat een geweldige ervaring! Er zijn een heleboel onderwerpen aanbod gekomen waar ik heel erg veel aan gehad heb. Een aantal oefeningen gebruik ik zelfs nog regelmatig in de praktijk, ze geven mij rust, zelfvertrouwen en houvast in mijn drukke bestaan. Daarnaast hebben jullie onze drie lieve bijzondere kinderen gefluisterd. Jullie hebben ons bevestiging gegeven van het geen wij al vermoeden en een heleboel goede tips over 'hoe om te gaan' met m.n. onze middelste dochter. We zijn er nog niet, maar zeker op de goede weg! Heb al nieuwe workshops op jullie site zien staan die in het najaar van start gaan, als het lukt wil ik hier zeker aan gaan deelnemen!
Heel erg bedankt voor alle mooie ervaringen, lieve woorden, steun, goede tips, handvatten en het vertrouwen in ons als persoon.
Liefs, Chantal


Marjon

"Voor mij was het de eerste keer dat ik een familieopstellingen avond als representant bijwoonde. Sonja en Marianne legden alles goed uit en begeleidde iedereen op een rustige, respectvolle en vakkundige manier. Ik werd die persoon die ik moest 'spelen' en iedereen om mij heen ook. Wauw.... wat een energieën. Het mooiste van de avond was dat de inbrengers echt een doorbraak in hun gevoel kregen en hun emotionele lading weer ruimte kreeg. Het is zo mooi om als 'buitenstaander' je steentje te kunnen bijdragen aan het verwerken van zaken voor een ander. Familieopstellingen; is een hele directe manier van 'opruimen' met de warmte van 'onbekenden' om je heen en de vakkundigheid van goede begeleiding van Marianne en Sonja.


Sepp

De ouder training voor hooggevoelige kinderen was echt een eyeopener voor ons! Heerlijk als je je eigen kind beter gaat begrijpen en het kan helpen om alle prikkels / informatie beter te verwerken. Sepp geniet veel meer van de leuke spontane acties zoals een dagje appekooien in Monkey Town. Bedankt voor de ervaringen die je met ons wilde delen, we hebben er veel aan gehad.

Ruud & Bianca Wesselius en een dikke knuffel van Sepp.

Jop

Lief

AardigBehulpzaam

Kinderenenvolwassenen

Ze maakt me gelukkig

SONJA
van Jop

Jop heeft het ontzettend naar zijn zin gehad bij jou. Hij heeft heel veel geleerd over zichzelf en hoe bijzonder zijn, ook geweldig kan worden. Hij begrijpt zichzelf veel beter en kan er ook naar handelen. Het stukje erkenning en herkenning hebben het ontzettend doen groeien in zijn zelfvertrouwen. We zien ons enthousiaste, creatieve, spontane en ontdekkende kind weer terug! Dank je wel!    Liefs Jop, Leon en Saskia


Mariska

Ik heb mee gedaan aan de workshop Intuïtieve Ontwikkeling. Wat een bijzondere ervaring !! Ik heb hier wat nieuws geleerd en een verdieping/bevestiging van wat ik al wist. De samenstelling en samenwerking van de groep voelde ook bijzonder goed. Het lunchen samen was even heerlijk ontspannen De manier van lesgeven en de warmte van Marianne was ook geweldig, ga zo door!

Kortom een geweldige ervaring, DANK JE WEL !!


Ilse

De afgelopen 5 weken heb ik de workshop "bewust omgaan met energie, basis voor intuïtieve ontwikkeling" gevolgd. Marianne heeft me dingen laten voelen en zien waar ik me zelf niet bewust van was en dus ook niet wist dat ik het kon. Deze workshop heeft me écht geraakt. Mijn bewustzijn is groter en ik heb veel energie gekregen. Ik vond het een geweldige workshop en het heeft ervoor gezorgd dat ik meer wil, dus wanneer start de volgende? :-) Ilse


Monique


Lieve Marianne en Sonja,
Wat een geweldige dames zijn jullie. Zo zuiver en eerlijk. Heerlijk gewoon. Met de familieopstelling is het altijd weer afwachten wat eruit gaat komen. Maar wat is de opluchting weer fijn als je het hebt kunnen verwerken. Precies op de juiste manier.
Dank jullie wel voor jullie Liefde en steun. Zowel voor mijn dochter als voor mijzelf.

Groetjes Monique


Noa

Toen ik voor het eerst bij jou was vond ik het heel spannend.
maar toen dacht ik'' ik voel me wel op mijn gemak.
en de andere dagen vond ik het super bij jou!
en de andere dagen natuurlijk ook.
en ik kon heel goed omgaan met mijn gevoeligheid.
dit was het verhaal.


Kitty

Lieve Sonja en Marianne,
Langs deze weg zeg ik het nog maar eens: enorm bedankt hoe jullie mijn dochter hebben geholpen! Van een slapeloos, bang kind is ze nu een gelukkige puber die heel relaxt met haar gave omgaat. Fan-tas-tisch!

Liefs, Kitty


Joyce

Lieve Sonja en Marianne,
We zijn heel erg blij dat we bij jullie gekomen zijn. Door het fluisteren weten we wat er speelt bij onze dochter en wat zijn we blij met de coaching die Sonja onze dochter geeft. Ze is al een hele andere meid geworden, rustiger en vind het ook zo fijn dat ze nu begrepen wordt en weet wat ze kan doen! En onze dochter is zo gek op Sonja...heel mooi om dat te zien! We blijven zeker komen en we hebben zin in de coaching voor ouders in januari!

Groetjes Joyce


C. Koster

Lieve Sonja en Marianne,
Ik ben heel erg blij met jullie fluistering wat betreft mijn zoon. Het heeft extra handvatten gegeven, en heel langzaamaan vallen de puzzelstukjes op zijn plaats. Ik wist al dat ik hele lieve en bijzondere kinderen had, maar dat is deze avond weer bevestigd. Wat mooi om dit te mogen meemaken, na wat we als gezin hebben meegemaakt. Heel erg bedankt en zeker tot ziens!!

C. Koster


Loetie


Marianne en Sonja,
ik ben 'n paar keer bij de familieopstelling avonden geweest en heb mijn eigen familie ook laten opstellen.Verbazend is hoe alles klopt terwijl niemand iets van elkaar weet.Je krijgt weer inzicht in de dingen waar je vaak niet bij stilstaat het heeft mij geholpen en het is erg leuk en mooi om op deze avond ook mee te doen.Ik hoop dat er nog veel families door jullie worden opgesteld BEDANKT!!!

Loetie


Marcel

Beste Sonja en Marianne,
Wij wisten niet meer wat er allemaal omging in het koppie van onze zoon. Dankzij de fluistersessie zijn we tot nieuwe inzichten gekomen en begrijpen wij onze zoon beter. Dankzij jullie hebben wij onze aanpak/opvoeding aangepast. Wij wisten altijd al dat er iets was maar nu zijn wij er ook grotendeels achter wat dat dan was. Nu wij hem beter begrijpen begrijpt hij ons ook beter. De angsten zijn minder en dagelijkse problemen krijgen steeds meer een plekje. We lopen niet meer contestant tegen gekke dingen aan en kunnen steeds meer gedragingen verklaren. Konden jullie iedere week maar even inloggen (fluisteren) en kijken wie er lastig doet. Het is nu rustiger in huis.

Dank jullie wel.
Marcel


Wendy

De sessie van het kinderfluisteren is zo’n bijzondere ervaring! Je hoort over je kind allerlei dingen die je soms al weet, de bevestiging krijgt maar ook geheel nieuwe dingen.
Het geeft je handvatten je kind beter te begrijpen en in te spelen op de gevoelens voor je kind. Gelukkig worden de bevindingen ook opgeschreven zodat je alles nog een keer na kan lezen en op je in kan laten werken.

Het is een ervaring die ik aan alle moeders wil aanraden!
Wendy de Jong


Eveline

Wij hadden niet echt een speciaal probleem met de kinderen maar vonden het gewoon leuk om te kijken wat er eigenlijk uit zal komen.
Het was ontzettend leuk om te horen wat de specifieke eigenschappen van je kind zijn. Stiekem weet je het zelf ook wel, maar het is wel heel prettig om dit bevestigd te krijgen. Bepaalde kleine dingen waar je zelf niet zo bij stil staat, word toch nog even aangekaart. Wij hebben daardoor toch wat dingetjes veranderd en merken echt dat de kinderen daardoor nog lekkerder in hun vel zitten.

Dus Sonja en Marianne ontzettend bedankt, we zijn er heel erg blij mee en zullen zeker vaker komen.
Eveline


Imelda

Het was er na het spreekuur niet meer van gekomen om jullie een mailtje te sturen om jullie te bedanken voor jullie hulp. Toch wil ik het nu alsnog doen want jullie hebben ons een eind op de goede weg geholpen. Ook de informatie over onze dochter is erg interessant. Toen ik het later terug las en er dieper over nadacht, was alles herkenbaar.
Jullie informatie dat ze hoogsensitief is, is later ook gesuggereerd door de schoolarts.

In ieder geval hartelijk bedankt voor jullie hulp!
Imelda


Cindy

Beste Sonja en Marianne,
Dank jullie wel voor het fluisteren met Fleur. Ze voelt zich merkbaar begrepen en geholpen... En dat is heel wat waard. Tegenwoordig slaapt ze elke nacht in haar "tentje" en dat gaat een stuk beter. Alleen op school is het wat lastiger omdat ze zich daar minder makkelijk kan afsluiten, maar ik heb goede hoop dat dat over een tijdje ook veel beter zal gaan. We vonden het een positieve ervaring en zijn blij dat we bij jullie op bezoek zijn geweest.
Nogmaals heel erg bedankt.

Lieve groet,
Cindy de Hartog


Linda

Lieve Marianne en Sonja,
Wat een geweldige ervaring was het.
Het is zo'n bevestiging voor ons geweest en het heeft mij het vertrouwen weer terug gegeven dat ik het goed zie en doe.
Meerdere mensen die het verslag hebben gelezen herkende X er direct in en moesten soms ook even een traantje wegpinken.
Het lijkt wel alsof er ook over X weer een bepaalde rust is gekomen.

Al met al erg positief dus nogmaals bedankt!
Mvg, Linda


Karin

Sonja en Marianne,
Ik wil jullie nog even laten weten dat het steeds beter gaat met onze zoon. Het valt ook veel mensen in de omgeving op dat hij rustiger is. Zelf heeft hij veel baat bij het gronden en de andere oefeningen. Hij merkt zelf ook direct als hij het niet goed gedaan heeft. Voor het eerst van zijn leven slaapt hij de nachten gewoon door. Kortom super.....Ook op school en de contacten met de andere kinderen verlopen beter. Hij is op dyslexie getest door een orthopedagogisch bureau. Daar spraken ze naast dyslexie tevens het vermoeden van ADHD uit (i.v.m slechte concentratie en - impulsbeheersing) Ze adviseerde medicatie. Toen onze zoon dit hoorde was zijn reactie: Ik heb geen ADHD, ik ben hooggevoelig en daar moet ik mee leren omgaan. Ik heb dat beaamd.

Karin